Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Сесія міської ради розглянула більше ста питань [28 серпня 2020  15:46]

У Слов’янську 28 серпня відбулася чергова, 86-та сесія міської ради сьомого скликання. Вона розпочалася з хвилини мовчання на честь вшанування пам’яті захисників, що загинули за незалежність та територіальну цілісність України. 

У засіданні прийняли участь 29 депутатів. У порядку денному сесії значилися 105 основних питань. Також були розглянуті депутатські звернення. Вони стосувалися ремонту доріг, тротуарів, дитячих майданчиків. 

Серед усього комплексу питань, винесених на розсуд депутатів, найбільше обговорення викликали ті, що стосувалися земельних відносин. Так, сесія вирішила краще розібратися у розташуванні пішохідних доріжок біля територій ринків. Тому всі питання, що зачіпали цей аспект, були відкладені або відхилені. 

“Ми проведемо зустріч із власниками ринків та обов’язково винесемо питання на наступну сесію. Адже ринки дають громаді робочі місця і заслуговують на те, щоб їх вислуховували”, - сказав головуючий на сесії очільник міста Вадим Лях. 

Крім цього, депутати не підтримали рішення звернутися до Президента країни, голів ЦВК та Верховної Ради з приводу непроведення місцевих виборів в окремих населених пунктах Донеччини.


715Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua