Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
На пляжі озера Вейсове проводяться розваги для дітей із соціально незахищених категорій [21 серпня 2020  12:04]

Дитяче свято на воді відбулося на пляжі озера Вейсове 21 серпня. Це вже другий захід, який організовує для дітей із соціально незахищених категорій міський голова Вадим Лях. 

19 серпня свято відбулося для діток та їхніх матусь із організації інвалідів з вадами зору “Дотик” та Асоціації захисту дітей-інвалідів та інвалідів з дитинства Надії Лісової. 

Цього разу у ньому взяли участь вихованці слов’янського Центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Тут перебувають дітлахи, що опинилися у складних життєвих обставинах. Дітей на свято супроводжували методист центру, медична сестра та вихователь. 

Юних мешканців міста на пляжі чекали веселі розваги, водні гірки, басейн, смаколики. На згадку про подію кожний отримав сувенір. 

“Через карантин не вдалося провести свята раніше. На щастя, літо продовжує радувати теплом. Тому ще встигну влаштувати такі веселощі для дітлахів з інших соціально незахищених категорій. Добре, що у Слов’янську тепер є пляж, де можна проводити дитячі заходи”, - сказав очільник міста.


1209Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua