Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Координаційної ради з питань розвитку підприємництва [20 серпня 2020  16:35]

19 серпня під головуванням заступника міського голови Слов’янської міської ради Рубана А.Є. відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва у м. Слов’янську в он-лайн режимі, з представниками бізнесу та влади.

На порядку денному розглядалися наступні питання:

  • Основні напрямки діяльності у 2020 році по реалізації міської Програми малого і середнього підприємництва на 2019-2020 рр.
  • Пропозиції до проєкту Програми малого і середнього підприємництва на 2021-2022 рік

У ході засідання були підведені підсумки виконання Програми за 1 півріччя 2020 року, начальником Слов’янсько-Лиманського управління ГУ ДФС у Донецькій області Колодійом І.В. надані роз’яснення членам Координаційної ради щодо пільг зі сплати земельного податку. Суб’єкти господарювання, які бажають отримати пільги зі сплати земельного податку, мають можливість подати уточнюючу декларацію до кінця 2020 року та отримати пільги. Він також зазначив, що пріоритетним направленням відповідно до економічного розвитку Донецької та Луганської областей є відновлення виробництва та створення нових робочих місць.

Слов’янська міська рада розпочала розробку проєкту Програми розвитку малого та середнього підприємництва у м.Слов’янську на 2021-2022 роки.

Запрошуємо представників бізнесу, громадських організацій, установ та підприємств усіх форм власності, зацікавлених у розвитку підприємництва у місті, долучитися до розробки проєкту Програми розвитку малого та середнього підприємництва у м. Слов’янську на 2021-2022 роки, зокрема, щодо включення конкретних заходів зі стимулювання розвитку підприємництва.

Ваші пропозиції, ініціативи та рекомендації просимо надсилати до управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради (e-mail: econom@slavrada.gov.ua)


1041Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua