Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Освітні заклади Слов’янська готові до нового навчального року [20 серпня 2020  11:44]

Двісті шістдесят тисяч гривень було спрямовано на забезпечення закладів освіти Слов’янська засобами та приладдям, необхідними для функціонування в умовах карантину. Про це розповів очільник міського відділу освіти Ігор Рубльовський на засіданні виконкому міської ради. 

На цю суму були закуплені дезінфікуючі та антисептичні засоби, безконтактні термометри для дитячих садків, рукавички та паперові рушники. 

Також за перше півріччя 2020 року з усіх джерел фінансування на поточний ремонт закладів освіти було витрачено 2506,8 тис. грн. 256,4 тис. з цієї суми склали батьківські внески, 121,2 тис. - шефські. 2129,2 тис. гривень надійшло з місцевого бюджету. 

За ці кошти у семи закладах проведені роботи з ремонту системи опалення, у 6 закладах відремонтовано систему водопостачання та в 11-ти закладах — каналізації. 

Керамічну плитку на підлозі замінили у шести закладах. Ще у п’яти закладах відбувся ремонт стін маршових сходів. 

У трьох закладах був виконаний частковий ремонт покрівлі. В дошкільному навчальному закладі (ДНЗ) №30 відремонтували музичну залу, у ЗОШ №5 — майстерні, у ДНЗ №8 — харчоблок. Для харчоблоків ще шести закладів закупили та встановили витяжні шафи. 

У ЗОШ №5 та ДНЗ №70 виготовили та встановили секції огорожі. У 18-ти закладах провели електромонтажні роботи, у 12-ти відремонтували технологічне обладнання. 

У 42-х навчальних закладах видалені аварійні дерева. Ще у шести — проведена обрізка дерев. 

У ДНЗ №№ 25, 26 встановлено системи з пожежної безпеки. До того ж, клемники у розподільчих коробках з’явилися у 20 закладах. 

В цілому, на вирішення питань протипожежної безпеки були спрямовані значні фінансові ресурси. На розробку проєктно-кошторисної документації для 16 шкіл та 16 садочків з міського бюджету виділили 1 млн 190 тис. гривень. Виконання робіт із встановлення систем пожежної сигналізації та систем оповіщення людей про пожежу обійшлося місцевому бюджету у 4 млн 105 тис. грн. 

За словами Ігора Рубльовського, наразі всі школи міста стовідсотково забезпечені підручниками. Всі освітні заклади у повному обсязі укомплектовані педагогічними кадрами. 

Додамо, що на сьогодні у Слов’янську діють 21 заклад загальної середньої освіти, 22 заклади дошкільної та 2 заклади позашкільної освіти. 


1114Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua