Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Два нових тролейбуси з п’яти Слов’янськ може отримати до Дня міста [19 серпня 2020  15:55]

Два водії-інструктори Слов’янського тролейбусного управління (СТрУ) наприкінці серпня відправляться на стажування у м. Дніпро, на Південний машинобудівний завод. Саме це підприємство виробляє нові тролейбуси, які Слов’янськ отримає в рамках реалізації програми з відновлення тролейбусного маршруту №5. Кошти на неї виділив Європейський інвестиційний банк. 

Нагадаємо, що всього буде придбано 5 тролейбусів, два з яких — з автономним ходом. Наразі готові дві одиниці електротранспорту (1- з автономним ходом): “Дніпро — Т203” та “Дніпро — Т203 АХ” .

“Наші інструктори пройдуть стажування, а потім навчать інших водіїв-співробітників управління. Ми намагаємося, щоб до 80% водіїв вміли керувати всіма видами електротранспорту, який у нас є”, - розповів директор СТрУ Сергій Іванченко. 

Додамо, що за словами міського голови Вадима Ляха, два перші тролейбуси місто повинно отримати до свого 375-го Дня народження. 

“Вони будуть брендовані, з написами “Слов’янську — 375 років”. Зараз ми обговорюємо, як краще використовувати тролейбуси з автономним ходом. Якщо на п’ятому маршруті буде контактна мережа, туди поїдуть звичайні тролейбуси. А ці, можливо, пустимо до “Прозорого офісу”, щоб людям було зручніше добиратися”, - сказав очільник міста.


1278Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua