Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Консультанти ПРООН позитивно оцінили реалізацію проєктів, що виконуються у Слов’янську за кошти ЄІБ [19 серпня 2020  14:27]

Група консультантів реалізації проєкту при Міністерстві розвитку громад та територій України оглянула об’єкти, де відбувається реконструкція. 

Проєкти, що виконуються у Слов’янську в межах Надзвичайної кредитної програми для відновлення України за кошти Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), отримали позитивні висновки від консультантів ПРООН. Про це розповів міський голова Слов’янську Вадим Лях. 

Група консультантів реалізації проєкту при Міністерстві розвитку громад та територій України оглянула об’єкти, де відбувається реконструкція. 

Нагадаємо, що за кошти ЄІБ у Слов’янську йде модернізація та капітальний ремонт колишнього гуртожитку на вул. Кільцевій, 2А. По його завершенні тут розмістяться 92 квартири для внутрішньо переміщених осіб та слов’янців, що втратили житло під час бойових дій 2014 року. Крім цього, з ініціативи міського голови, частина квартир буде виділена лікарям, які приїдуть працювати до Слов’янську. 

Наступний об’єкт, де реалізується вищезгадана програма, - комунальний лікувально-профілактичний заклад “Міська лікарня №1”, розташована на вул. Василівській, 31. Зараз тут виконуються роботи з капітального ремонту покрівлі та оздоблення внутрішніх приміщень. Після завершення робіт лікарня отримає медичний ліфт, якого так потребував лікувальний заклад. Його розташують на зовнішньому фасаді будівлі. 

Також консультанти подивилися, як йдуть роботи з відновлення тролейбусного маршруту №5. Додамо, що, крім безпосередньо реконструкції, проєкт передбачає також придбання 5 одиниць електротранспорту. Причому два тролейбуси будуть мати автономний хід. 

Гості перевірили, як просувається облаштування 26-ти зупиночних пунктів, розташованих на маршруті, та демонтаж старої контактної мережі. 

“Нам вдалося завоювати довіру міжнародних фінансових інституцій. Консультанти, що нас відвідали, відстежують процес реалізації проєктів та здійснюють координацію дій між замовником та Европейським інвестиційним банком. Під час їхнього візиту ми не отримали зауважень. Вони визнали, що проєкти реалізуються вчасно, якісно та у межах фінансування. Це дає можливість сподіватися, що співпраця з ЄІБ буде продовжена, і місто отримає кошти на реконструкцію інших об’єктів”, - прокоментував подію міський голова Вадим Лях.


917Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua