Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську нагородили спортсменів - переможців чемпіонатів України [18 серпня 2020  16:56]

Сертифікати на одноразову грошову допомогу від міського голови отримали слов’янські спортивні команди, що стали переможцями та призерами чемпіонатів України. Змагання відновили після послаблення карантинних обмежень.

Вшанування спортсменів та їхніх тренерів відбулося у приміщенні міськради 18 серпня. Додамо, що грошова допомога була виплачена не з міського бюджету. Очільник Слов’янська виділив на це гроші із своєї заробітної плати.

Усього з трьох чемпіонатів слов’янські спортсмени привезли 30 медалей. Шістнадцять з них на Відкритому чемпіонаті у Києві завоювали вихованці обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи, які увійшли до збірної команди Донецької області з сучасного п’ятиборства. На їхньому рахунку - 3 золоті, 7 срібних та 6 бронзових нагород.

Із Одеси, з чемпіонату України з таїландського боксу Муей Тай, слов’янські спортсмени привезли 5 срібних та 5 бронзових медалей. У склад команди Донецької області увійшли вихованці слов’янського бійцівського клубу “Боєць”.
Слов’янські спортсмени-брати Тимур та Артур Ляшенки здобули золоті та срібні нагороди відповідно на першому та другому етапах чемпіонату України з мотокросу.

“Дякую спортсменам, що досягають успіхів та прославляють наше місто. Велике спасибі тренерам, за те, що виховують слов’янську молодь і вчать перемагати. Впевнений, що це не останнє спортивне досягнення наших хлопців та дівчат”, - сказав міський голова.

Нагадаємо, що протягом останніх років за видатні досягнення спортсменам Слов’янська виплачуються іменні стипендії. Наразі їх отримують 32 спортсмени. З 2019 року з ініціативи міського голови у Слов’янську введено грошові премії для спортсменів, що стали переможцями змагань міжнародного рівня.


921Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua