Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
На Словкурорті розпочалася міська толока [14 серпня 2020  10:03]

Більше трьохсот людей приймають участь у толоці, яка розпочалася на Слов’янському курорті о 8 ранку, 14 серпня.

На запрошення міського голови Вадима Ляха — навести лад на території Словкурорту — відгукнулися комунальні підприємства та установи, співробітники управління соцзахисту населення, благодійні фонди, депутати міської ради, жителі мкр-ну Словкурорт та інші небайдужі громадяни. Службовці органів місцевої влади, не задіяні у прийомі населення, вийшли на толоку на чолі з головою міста та його заступниками.

Допомоги та прибирання потребує вся територія Словкурорту. Але на цей раз зусилля толочан зосередженні на зоні від тролейбусного кільця до брудолікувальні. Далі дія переміститься на центральні алеї парку Словкурорту. 

Зараз тут задіяна комунальна техніка, йде покос трави, обрізка чагарників та дерев, прибирання сміття.

“Я вдячний людям, небайдужим до проблем Словкурорта. Дуже радий, що відгукнулося стільки містян. Звичайно, за одну толоку не вдасться привести до ладу всю територію. Видно, що тут не проводилося прибирання протягом трьох років. Вже зараз зрозуміло, що прийдеться зібратися ще один або навіть декілька разів”. - підвів підсумок Вадим Лях.

Він також додав, що після закінчення толоки на території залишиться комунальна техніка та працівники КП “Благоустрій”, які продовжать прибирати Словкурорт.


1090Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua