Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Ліфт, інсинератор, нові меблі - міський голова перевірив стан реконструкції медичних закладів [10 серпня 2020  15:20]

Два пандуси з’являться в слов’янському пологовому будинку після реконструкції. Наразі роботи ведуться на першому поверсі споруди. Про це стало відомо під час робочої поїздки міського голови Вадима Ляха до медичного закладу.

Ремонт у пологовому будинку планують завершити вже у вересні. Нагадаємо, що він не закривався на реконструкції. Вона ведеться одночасно з медичною діяльністю закладу.

На даний час тут закінчена установка нового інсинератору для утилізації органічних відходів. Для початку його роботи потрібно завершити узгодження з управлінням газового господарства.

Зауважимо, що свій перший робочий день після одужання від COVID-19 очільник міста почав з об’їзду об’єктів, де йде реконструкція. Крім пологового будинку, до них входили й інші медичні заклади.

Так, на 40% виконані роботи з реконструкції міської лікарні №1, що на вул.Василівській. Тут буде змонтовано ліфт для медичних потреб. Як пояснив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрій Секлецов, для цього прийшлося вносити зміни у проєктну документацію. Як виявилося, ліфт, зазначений у первісному варіанті, вже знятий з виробництва.

Нагадаємо, що у будівлі буде проведено капітальний ремонт, із заміною комунікацій, системи опалення, електричних мереж, облаштуванням пожежної сигналізації. Наразі усі підготовчі роботи вже виконано. Планується, що медичний заклад відкриється до кінця поточного року.

У клінічній лікарні м.Слов’янська Вадим Лях перевірив, як йдуть роботи з ремонту хірургічного відділення №2. Воно прийме перших пацієнтів до листопаду. Після ремонту тут з’являться нові меблі, білизна та матраци на ліжках. На цьому міський голова зробив особливий акцент.

Результати роботи з благоустрою амбулаторії №1 (вул.Центральна) мешканці та гості Слов’янська можуть побачити вже зараз. Біля будівлі встановлено освітлення. Закінчується облаштування двох стоянок для автотранспорту. На черзі — зелені зони та клумби. Всі роботи повинні закінчитися протягом 10 днів.

“Незважаючи на карантинні обмеження, реконструкція об’єктів йде не просто своєчасно, а з випередження термінів. Це дуже гарний результат. Адже побоювання, що роботи можуть бути відкладені, у місті були”, - підвів підсумок очільник Слов’янська.


659Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua