Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Kонкурс грантів на започаткування, відновлення та розширення мікро, малих та середніх підприємств [07 серпня 2020  13:40]

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради інформує про оголошення конкурсу Програмою ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу, уряду Королівства Данія та уряду Японії малих бізнес-грантів на започаткування, відновлення чи розширення мікро-, малих та середніх підприємств на підконтрольних уряду України територіях Луганської та Донецької областей, та в окремих районах та містах Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря.

Метою програми є відновлення та посилення ділової активності, зниження напруги на ринку праці та забезпечення розвитку секторів економіки, які є критично важливими для подальшого економічного розвитку регіону.

Загальна сума грантового пулу, який розподіляється протягом 2019-2020 років, складає 5,24 млн доларів США, у тому числі 2,56 млн доларів США для конкурсу, що оголошується.

Максимальна сума одного гранту – 250 000 гривень. Підприємці, які отримають грант, мають зробити власний внесок у реалізацію бізнес-плану (у грошовій чи іншій формі, наприклад, безоплатною працею, наданням обладнання, приміщення тощо) у розмірі не менше 25% від вартості проєкту.

Більш докладну інформацію можна знайти за посиланням.

Кінцевий термін подання заявок: до 23:59 (за київським часом) 6 вересня 2020 року.


983Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua