Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за ІІ квартал 2020 року [06 липня 2020  14:42]

Інспекцією міської ради з благоустрою м. Слов'янська протягом ІІ квартал 2020 р. згідно визначених повноважень здійснювався контроль за дотриманням законодавства у сфері благоустрою на території міста. Контроль за станом благоустрою здійснювався шляхом проведення перевірок. 

Протягом ІІ кварталу 2020 р. було проведено:

  • 42 планових та позапланових перевірок додержання законодавства у сфері благоустрою території міста;
  • 5 спільних рейдів з інспекторами поліції щодо перевірки додержання законодавства у сфері благоустрою території міста.

В ході перевірок на території міста виявлено та зафіксовано 360 порушення у сфері благоустрою, за наслідками яких, складені Приписи про усунення порушень благострою міста:

  • на власній та прилеглій території житлових будинків, об'єктів торгівлі та сфери послуг не було забезпечене постійне прибирання сміття, побутових відходів, гілля, складання опалого листя в не відведених місцях, засмічення території населеного пункту - 58;
  • не забезпечено регулярне знищення бур’янів, скошення трави заввишки більше ніж 10 см.- 174;
  • не забезпечене регулярне прибирання контейнерних майданчиків з періодичністю, яка дасть можливість забезпечити їх утримання у належному санітарному стані - 30;
  • не проведення очищення фасадів будинків, парканів від оголошень, реклами наркотичних засобів, психотропних речовин - 76 ;
  • неналежне утримання колодязів підземних інженерних мереж, відсутній(пошкоджений) люк - 18;
  • самовільне встановлення тимчасової споруди, самовільне зайняття частини території об’єкту благоустрою - 4.

Інспекцією міської ради з благоустрою, під час спільних перевірок інспекторами патрульної поліції, було складено 9 протоколів за ст.152 КУпАП. Прийнято участь у складі робочої комісії з проведені демонтажу самовільно встановленої тимчасової споруди. 

На виконання розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків з надзвичайної ситуації організовано та проведено 65 рейд-перевірок щодо додержання обмежувальних заходів з протиепідемічного режиму. 

Інформація щодо роботи комісії з питань перевірки додержання обмежувальних заходів розміщено на сайті Слов’янської міської ради. 

Протягом звітного періоду в межах визначених повноважень всебічно і вчасно здійснено розгляд 68 звернень громадян, громадяни повідомлені про результати перевірок і прийнятих рішень.


818Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua