Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Запрошуємо до створення координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання в м. Слов’янськ [03 липня 2020  14:44]

З метою забезпечення координації дій органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади, установ, громадських об’єднань з питань національно-патріотичного виховання молоді, відповідно до Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», Указів Президента України від 25.10.2002 № 948/2002 «Про Концепцію допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді», від 18.05.2019 №286/2019 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання», Постанови Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 № 999 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання при місцевій державній адміністрації» відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту розроблено проект рішення виконавчого комітету «Про створення координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання та затвердження її персонального складу». 

Обґрунтування необхідності прийняття рішення
«Про створення координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання та затвердження її персонального складу» 

Усе більшої актуальності набуває виховання в молодого покоління почуття патріотизму, яке є духовно-моральним і соціальним у своїй основі та залежить від соціального середовища, виховання. Утворення координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді дозволить сприяти постійному вдосконаленню роботи з національно-патріотичного виховання, узгодженості дій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, військових формувань, інститутів громадянського суспільства у вирішенні питань, пов’язаних із національно-патріотичним вихованням у місті. 

Створення координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання сприятиме роботі органів влади та інститутів громадянського суспільства щодо посилення формування ціннісних орієнтирів і громадянської самосвідомості, розвитку духовної, морально-етичної культури, популяризації національної духовно-культурної спадщини, розширення сфери застосування української мови, тощо.

Пропонуємо Вам ознайомитись з проєктом «Положення про координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання», а також запрошуємо інститути громадянського суспільства, мета діяльності яких пов’язана з національно-патріотичним вихованням, роботою з дітьми та молоддю, подати кандидатури для включення до складу координаційної ради. 

Необхідні документи:

  • Заява про делегування представника інституту громадянського суспільства (скріплена підписом та печаткою (у разі наявності);
  • копія статуту (положення) про діяльність інституту громадянського суспільства (затверджений належним чином);
  • біографічна довідка на представника інституту громадянського суспільства (скріплена підписом та печаткою (у разі наявності).

Документи подавати до 31 липня 2020 року до відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської рад (м. Слов’янськ, площа Соборна, 2, каб №№ 442-443).


822Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua