Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Шановні громадяни! Не спалюйте суху рослинність. Бережіть довкілля! [05 березня 2020  08:28]

В умовах нетипово теплої і посушливої для української зими погоди та ранньої весни, рятувальники звертають увагу громадян на невтішну статистику, яка спостерігається із пожежами на відкритих територіях. Так, станом на 3 березня 2020 року, кількість загорянь сухої рослинності, чагарників, тощо, в країні становить вже 3 тис. 954 випадка, що майже вдвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року. 

Зокрема, лише минулого тижня у м. Слов’янську та Слов’янському районі сталось п’ять випадків пожеж сухої рослинності. Часто під час таких пожеж знищується не лише рослинність та родючий шар ґрунту, а й тварини, що мешкають у природних екосистемах. Сильна ж задимленість заважає не лише людям, а й птахам, які не можуть покинути небезпечну територію.
Тож, зважаючи на збільшення випадків виникнення загорянь у природних екосистемах, Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає громадян не провокувати пожежі на відкритих територіях! 

Якщо ви помітили займання сухої трави, чагарників, лісових насаджень, або на сміттєзвалищах, негайно телефонуйте за номером «101» та в разі відсутності особистої небезпеки -, не будьте байдужими, прийміть можливі заходи для гасіння пожежі, до прибуття на місце виклику пожежно- рятувальної служби. 

Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки застереже від трагічних наслідків та матеріальних збитків.


704Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua