Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях провів робочу нараду щодо Слов'янського курорту [03 березня 2020  17:00]



3 березня відбулась нарада під головуванням міського голови Вадима Ляха щодо Слов'янського курорту. У нараді взяли участь заступники міського голови Юрій Підлісний та Валентина Шаульська, начальники відділів, управлінь міської ради Тетяна Бабенко, Володимир Башкаєв, Олена Литвинова, Алла Матвієнко, Марина Олійник, Сергій Руденко, Людмила Скиба, Віктор Сміренський, Лариса Соловей. Також були запрошені депутат міської ради Олексій Яковленко, керівник Слов’янської місцевої прокуратури Володимир Шилов, заступник Слов’янської місцевої прокуратури Олексій Профатило, начальник Слов’янсько-Лиманської ДПІ Ігор Колодій, директор КП «Бюро технічної інвентаризації» Валерій Бондаренко, начальник Слов’янської РЕС Віталій Колесник, представники громадських організацій, мешканці мікрорайону Словкурорт. 

Міський голова Вади Лях повідомив, що питання подальшої діяльності Слов’янського курорту знаходиться на постійному контролі. З 2017 року міською радою ведеться діалог з СКРЦ «Слов’янський курорт» про передачу земельної ділянки у комунальну власність міста. Міська рада діє виключно в законному полі, ведеться претензіонна робота, виграно суд. Також протягом місяця тривають переговори з ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» щодо передачі у комунальну власність цілісного майнового комплексу курорту. Зокрема зазначив, що на сьогодні курорт не розвивається, переговорний процес затягується. Передача комплексу в власність громади міста не вирішить усіх проблем, але дозволить комунальним установам проводити заходи з благоустрою курорту. Майновий комплекс курорту необхідно передавати до обласної, державної власності або в управління приватної компанії. 

Очільник міста звернув увагу всіх присутніх на те, що в Верховній раді України 27.12.2019 р. № 2681 зареєстрований законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо окремих питань діяльності професійних спілок), яким передбачено, що майно профспілок, їх об’єднань колишнього Союзу РСР і УРСР, розташоване на території України та яке станом на 24 серпня 1991 року перебувало у їх віданні, володінні та/або користуванні, є державним майном. Порядок відчуження, передача у користування такого майна визначається Кабінетом Міністрів України за поданням Фонду державного майна. 

Також виступили Володимир Шилов, Ігор Колодій, Юрій Оболенський, Віталій Колесник, Микола Тішаков. 

Підсумовуючи нараду було вирішено звернутися до Державної екологічної інспекції у Донецькій області з питання прискорення позапланової перевірки СКРЦ «Слов’янський курорт» стосовно знищення рідкісних рослин Ландшафтного парку. Провести заходи по перевірці документів на право власності на цілісний майновий комплекс санаторно-лікувальних закладів Слов’янського курорту та виявити всіх орендаторів його окремих частин та майна. По факту знищення та вивозу майна СКРЦ «Слов’янський курорт» направити лист власнику – ПрАТ «Укрпрофоздоровниця». 


766Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua