Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Змагання з волейболу в рамках Спортивних ігор серед студентів ВНЗ [04 березня 2020  10:33]



26 січня 2020 року у спортивному залі КПНЗ «Міська КДЮСШ» проходили змагання з волейболу в рамках Спортивних ігор серед студентів ВНЗ у 2019-2020 навчальному році. 

У змаганнях взяли участь 3 команди дівчат: команда Слов’янского енергобудівного технікуму, команда Слов’янського хіміко-механічного технікуму та команда Слов’янського коледжу Луганського Національного авіаційного університету. 

За підсумками змагань у впертій боротьбі перше місце посіла команда Слов’янського коледжу Луганського Національного авіаційного університету, друге місце виборола команда Слов’янського енергобудівного технікуму, на третьому місці команда Слов’янського хіміко-механічного технікуму. 

Усі команди та кращі гравці отримали грамоти від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, також команди-призери отримали м’ячі, а команда-переможець отримала призи у вигляді наколінників для гри у волейбол від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Вітаємо учасників змагань з гарним виступом на змаганнях, а команді-переможцю бажаємо перемоги на обласних змаганнях! 



772Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua