Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Форум ділових можливостей «Україна-Білорусь 2020» [28 лютого 2020  08:21]

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов'янської міської ради інформує, що в контексті підготовки до Третього форуму регіонів України та Білорусі Посольство України в Республіці Білорусь спільно з Торгово-промислова палата України та Білоруською торгово-промисловою палатою організовують проведення 1-2 квітня 2020 року в м. Мінськ «Форуму ділових можливостей «Україна-Білорусь 2020».

Основною метою заходу є ознайомлення представників українського малого та середнього бізнесу з особливостями виходу та роботи на білоруському ринку, практичним досвідом роботи українських компаній та бізнесменів в Республіці Білорусь, рекомендаціями щодо участі бізнесу в заходах Третього форуму регіонів України та Білорусі, інструментами захисту власних інтересів в досудовому порядку, а також розширення ділових контактів українського малого та середнього бізнесу в Республіці Білорусь.

Для цього заплановано проведення пленарного засідання, ділових переговорів з білоруською стороною, а також відвідування компаній, в т.ч. спільного українсько-білоруського підприємства-резидента Вільної економічної зони «Мінськ».

До перспективних напрямків українсько — білоруського ділового співробітництва на рівні малого та середнього бізнесу, зокрема, належить харчова та деревообробна промисловість, транспорт, будівництво, агропромисловий комплекс, ІТ -технології, туризм.

Уразі зацікавленості представників малого та середнього бізнесу міста, щодо участі у форумі делегації бізнесових кіл та забезпечення їх участі в заході здійснює Торгово-промислова палата України (опис заходу, умови участі та контактні лані організаторів доступні за посиланням на Інтернет-сайті ТПП України. 

Реєстрація участі представників бізнесу у форумі відбуватиметься до 05 березня 2020 року.

Контакти для зворотного зв'язку: тел. (044) 461 98 07, тел. (044) 461 98 08.

E-Mail: 

boi-ier@ucci.org.ua
ast-ier@ucci.org.ua
zva-zed@ucci.org.ua 
yys-ier@ucci.org.ua


760Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua