Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Виїзна робоча нарада щодо реконструкції стадіона ім. Ю.П.Скіданова [04 лютого 2020  15:24]

29 січня у Донецькій ОДА під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулась робоча нарада з питань координації реалізації проекту Президента України щодо спорудження п’яти стадіонів у Донецькій області в 2020 році.

4 лютого заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін зустрівся з міським голова Вадимом Ляхом на стадіоні ім. Ю.П.Скіданова. Вони переглянули проектно-кошторисну документацію, заслухали думку проектувальників, господарників та відповідальних за стадіон та розвиток спорту.У проект входить реконструкція трибун та адміністративної будівлі, облаштування бігових доріжок, будівництво тенісного корту, міні-футбольного поля та універсального майданчику для гри у волейбол та баскетбол.

Реконструкція стадіону в Слов’янську надасть змогу підвищити рівень змагань, популяризувати багато видів спорту, привести спортивну інфраструктуру згідно вимог федерацій та збільшити відсоток забезпеченості населення Донецької області спортивними об’єктами. У 2020 році проект реконструкції буде виконано за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з міського бюджету.

Вадим Лях повідомив, що найближчим кроком стане оголошення початку тендерних процедур. Усі присутні зійшлися на думці, що запорукою успішного виконання реконструкції повинно стати сумлінне виконання робіт підрядною організацією та жорстке дотримання термінів виконання робіт.


843Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua