Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Всесвітній день водно-болотних угідь! [03 лютого 2020  11:22]



Щороку 2 лютого в усьому світі прийнято відзначати Всесвітній день водно-болотних угідь! 

Даний захід створено, щоб привернути увагу до цінності водно-болотних угідь, в першу чергу, в якості середовища проживання водоплавних птахів. 

За останній час багато водно-болотних угідь світу зникли, а популяції прісноводних видів тварин і рослин зменшуються з кожним роком. Водно-болотні угіддя, які все ще існують, часто знаходяться в настільки деградованому стані, що популяції риб і рослин стрімко зменшуються. 

Важливим фактом є, що 11 водно-болотних угідь України, які розташовані у межах територій природно-заповідного фонду, мають міжнародний статус. 

У місті Слов’янську також існують водно-болотні угіддя, які розташовані на території сезонного орнітологічного заказника «Приозерний». Усі бажаючи можуть взяти участь у екскурсії по водно-болотним угіддям, які організовує регіональний ландшафтний парк «Слов’янський курорт». Там ви можете зробити цікаві фотографії та ближче познайомитися з унікальним природним компонентом нашого міста. 

Реалізація на практиці пріоритетів щодо поліпшення збереження водно-болотних угідь можлива лише за умови об’єднання зусиль усіх державних та недержавних установ та організацій, всього населення країни. 

Сподіваємося, що кожна небайдужа людина зробить свій внесок у збереження та відтворення надзвичайно цінних для нашого майбутнього водно-болотних угідь!


779Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua