Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську відзначили День Соборності України  [22 січня 2020  12:59]

22 січня, в День Соборності України, працівники органів місцевого самоврядування, представники СБУ, прокуратури, ДСНС, НПУ, військової частини 3035, громадських організацій та жителі міста поклали квіти до пам’ятників, пам’ятних знаків, пам’ятних дошок видатним українцям, захисникам української державності. Делегація відвідала пам’ятник Т.Г.Шевченку, меморіальну дошку Герою України (посмертно) Володимиру Рибаку, пам'ятний знак загиблим захисникам України та загиблим воїнам АТО на трасі Київ-Довжанський.

Учасники заходу вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання. Також спікери говорили про значимість дня 22 січня 1919 року, який став символом Соборності України, і як важливо усвідомлювати, що тільки в єдності і соборності душ можна захистити незалежність та цілісність, а також побудувати багату, вільну Україну, зробити рідний край, улюблене місто процвітаючими.

Усі учасники поклали квіти до пам'ятних знаків. Завершились пам'ятні заходи спільним виконанням Державного Гімну України та фотографією біля простріляного у 2014 році знаку "Слов'янськ".


1076Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua