Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську відсвяткували День Святого Миколая Чудотворця [19 грудня 2019  16:43]

19 грудня, в День Святого Миколая Чудотворця, міський голова Вадим Лях та заступник міського голови Юрій Підлісний відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Очільник міста привітав малечу з початком зимових свят і побажав їм бути здоровими, щасливими та слухняними.

Діти з радістю зустріли почесних гостей та запросили на святковий концерт. Вони продемонстрували свої вокальні та танцювальні таланти. Присутні із захопленням дивилися казкове дитяче шоу. Усі хлопчики та дівчатка отримали солодкі фруктові подарунки від Вадима Ляха.

Також міський голова відвідав ресторан “Палермо”, де сім`я Садикових традиційно влаштувала свято дітям з соціально-незахищених сімей. Вадим Лях привітав маленьких слов'янців з Днем Святого Миколая та з прийдешніми новорічними святами. Під час святкового обіду зі солодощами, які люблять діти, творчі колективи міста продемонстрували вокальні та танцювальні номери, а також працівниками Центру культури та довкілля для присутніх була підготовлена розважальна програма.

А ввечері на Соборній площі для всіх маленьких слов’янців та їх батьків відбувся святковий концерт та відкриття головної новорічної ялинки міста.  На сцену привітати з початком улюблених свят вийшли Святий Миколай та міський голова Вадим Лях. 

Очільник міста привітав всіх присутніх з Днем Святого Миколая, Новим Роком та Різдвом Христовим та побажав миру, благополуччя та чудового настрою.

У натовпі з малечею працювали аніматори, під музику вони весело водили хороводи біля ялинки. Несподіваним та приємним сюрпризом для всіх стало світлове шоу-8 холодних фонтанів запалили на радість дітям. І звісно, під радісні оплески головна ялинка засяяла яскравими кольорами. У цьому році була замінена ілюмінація на «зеленій красуні», тому у дорослих і дітей вона викликала неабиякий ажіотаж.


1301Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua