Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
В міській раді відбулась чергова консультативна зустріч в рамках співпраці з «Асоціацією міст України»  [11 грудня 2019  09:24]

10 грудня 2019 року під головуванням міського голови Вадима Ляха відбулася консультативна зустріч з представниками Донецького регіонального відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Асоціації міст України".

Захід відбувся в рамках проекту USAID "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)".

У зустрічі взяли участь заступник міського голови Юрій Підлісний, заступник міського голови Андрій Рубан, консультант з юридичних питань Донецького регіонального відділення "Асоціації міст України" Костянтин Гацько, начальники управлінь та відділів міської ради.

Учасники зустрічі обговорили зміни до земельного законодавства, умови участі у конкурсі "Міста, що вірять у майбутнє" з фінансування на розробку проєкту Стратегічного плану, поточну ситуацію щодо створення Слов'янської ОТГ, подальші кроки щодо внесення можливих змін до Перспективного плану тощо.

Також начальники управлінь та відділів міської ради озвучили проблемні питання, які на їх думку потребують озвучення на державному рівні.


791Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua