Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
«Ми не просимо забагато. Нам потрібні тільки артснаряди та авіація. Решту ми зробимо самі. Збройні сили України» [26 лютого 2024  14:45]

Такий надпис англійською зʼявився на одній з будівель Часового Яру.

Вважаю, що він є чудовою ілюстрацією до головного посилу пресконференції, яку вчора, 25 лютого, провів президент України.

Володимир Зеленський розповів, якою складною наразі є ситуація на полі бою. Яку ціну ми платимо через затримки у постачанні зброї.

Ворог сильний, його не можна недооцінювати. росія воює стандартами середньовіччя, намагаючись захопити хоч метр чужої території, попередньо перетворивши її на руїни.

Наша ж головна стратегія - зберегти життя українських воїнів. Навіть ціною тимчасових відступів. Тим більше, що, знищуючи живу силу супротивника та його техніку, ми перетворюємо відступ на стратегічну перевагу.

Президент наголошує, що поточний рік може стати переломним. Але ми всі розуміємо, що наступ неможливий без своєчасного постачання зброї та техніки.

Сподіваюся, що заклик українських воїнів, що боронять Часів Яр на Донеччині, почують наші союзники. Адже за спинами наших бійців - не тільки Україна. Ця війна цивілізаційна. І кожен у ній вибирає свою сторону.

Начальник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях


153Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua