Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську обговорили питання підтримки ветеранів російсько-української війни та їх сімей [22 лютого 2024  16:12]

Зустріч з членами родин загиблих військових, а також захисників, звільнених з військової служби за станом здоров’я та інвалідністю внаслідок війни, відбулась сьогодні, 22 лютого. Участь у ній взяли начальник управління з питань ветеранської політики ДонОДА Артур Насібян, представник уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Донецькій та Луганській областях Дмитро Михальов, керівництво Слов’янського Центру зайнятості та Управління соціального захисту населення Слов’янської міської ВА.

Під час заходу обговорили низку різноманітних питань, зокрема окреслили першочергові кроки з підтримки ветеранів для їх самореалізації у мирному житті, а також профадаптацію, яка проводиться для осіб з інвалідністю з опорно-руховим апаратом у Дніпрі на базі університету МВС.

Присутнім розповіли про те, які послуги надає ветеранам служба зайнятості, а також особливості надання статусу члена родини загиблих захисників і захисниць та адміністративних послуг ветеранам та членам їхніх сімей.

У підсумку сторони домовилися про подальшу співпрацю та окреслили основні її напрямки.

Зазначимо, що у Слов’янській громаді діє Комплексна програма соціального захисту та підтримки захисників і захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) військових на 2023–2025 рр., затверджена розпорядженням начальника Слов’янської міської військової адміністрації № 2154 від 16.11.2023р. Її метою є всебічна підтримка воїнів, які боронять незалежність та територіальну цілісність України.

Окрім того, у минулому році розпорядженням начальника Слов’янської міської ВА військовослужбовцям, працівникам силових структур, волонтерам, які загинули або померли від ран, виконуючи обов’язок із захисту України, було присвоєно звання «Почесний громадянин Слов’янської міської територіальної громади».


156Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua