Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янській ДПІ тривають зустрічі з новоствореними ФОП [21 лютого 2024  10:55]

Сервісне обслуговування платників податків – одне з пріоритетних завдань в роботі працівників Слов’янської ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області. Фахівці інспекції постійно проводять робочі зустрічі з новоствореними суб’єктами господарювання.

Податківці розповідають про новації податкового законодавства, системи оподаткування, порядок ведення книги обліку доходів, кому необхідно реєструвати РРО чи ПРРО, які податки потрібно сплачувати, ставки та строки сплати податків та зборів та строки подачі звітності. Окремо звертають увагу на можливостях та перевагах електронних сервісів від ДПС «Електронний кабінет платника» та безкоштовного мобільного застосунку «Моя податкова».

Фахівці підкреслюють переваги електронного сервісу «Електронний кабінет платника податків», за допомогою якого можна подати звітність, звірити стан розрахунків з бюджетом, реквізити рахунків, на які необхідно сплатити податкові зобов'язання та здійснити оплату, погасити податковий борг та інше. 

Наголошують, що у разі здійснення розрахунків готівкою чи платіжною карткою застосування реєстраторів розрахункових операцій або програмних РРО є обов’язковим.

Також відвідувачам нагадують про відновлення перевірок податковими органами та застосування штрафних санкцій за порушення при проведенні розрахункових операцій і не видачі чеків.

Податківці рекомендують платникам використовувати електронні сервіси ДПС та вчасно сплачувати податкові зобов'язання.

За отриманням консультацій та практичної допомоги з питань роботи електронних сервісів від ДПС платники податків можуть звернутися до фахівців ЦОП Слов’янської ДПІ за адресою: Слов’янськ, площа Соборна, 3, а також за телефоном: 0955013354

Крім того, платники податків мають можливість звернутись до Контакт-центру ДПС (0800501007) щоб здійснити попередній запис до ЦОП, та визначити зручні дату і час візиту.


239Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua