Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську провели урочистий захід з нагоди відкриття XХХІІ Літніх Олімпійських ігор [23 липня 2021  13:47]

   

23 липня 2021 на стадіоні імені Юрія Скиданова відбулось урочисте підняття Державного прапора України та прапора Національного Олімпійського комітету України з нагоди відкриття XХХІІ Літніх Олімпійських ігор. 

З 23 липня по 8 серпня місто Токіо (Японія) прийме XXXII Літні Олімпійські ігри, які мали відбутися влітку 2020-го, але були перенесені на рік через пандемію COVID-19. У складі олімпійської збірної України на змаганнях у 25 видах спорту виступлять 157 атлетів, серед яких Донецьку область представлять 14 осіб: 9 – легка атлетика, 2 – велосипедний спорт, по 1 – боротьба вільна, кінний спорт, теніс настільний. 

Слов’янськ та Донецьку область на XХХІІ Олімпійських іграх у Токіо буде представляти Інна Логутенкова - вихованка Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону. 

Логутенкова Інна народилася 19 жовтня 1986 року у м. Донецьк. Майстер спорту України міжнародного класу з кінного спорту (виїздка). Учасниця ХХХІ Олімпійських ігор - 2016 (м. Ріо-де-Жанейро, Бразилія). Учасниця чемпіонату Європи з виїздки 2013 року (м. Гернінг, Данія), Всесвітніх кінних ігор 2014 року (м. Кан, Франція), чемпіонату Європи з виїздки 2015 року (м. Аахен, Німеччина). Учасниця Фіналу Кубку світу. 

Наразі спортсменка мешкає в Бельгії, але продовжує виступати за Україну, представляє м. Слов’янськ. 

Тренери: Михайло Пархомчук, Світлана Тверскова. 

З 2015 року Донецька СДЮСШОР з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону розташована в м. Слов’янськ на базі кінно-спортивного клубу «Алюр». 

Право підняти Державний прапор України та прапор Національного олімпійського комітету України в Слов’янську було надано вихованці обласної СДЮСШОР з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону Оніщенко Надії - кандидату в майстри спорту України з кінного спорту, багаторазовій призерці та переможниці обласних і Всеукраїнських змагань з кінного спорту. 

Після урочистої частини підняття прапорів вихованці обласної СДЮСШОР з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону провели відкрите тернування з кінної виїздки*. 

*Виїздка один з видів класичного кінного спорту. Виїздка демонструє гармонійну взаємодію коня та вершника через чіткість виконання певних фігур і вправ, досконалість керування конем. Під час змагань вершник має продемонструвати правильність рухів коня на всіх алюрах. Оцінюється також гармонія рухів коня й посадка вершника. Виїздка включена в програму літніх Олімпійських ігор з 1912.


717Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua