Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відбудеться гра першого Кубку захисників України з футболу [07 травня 2021  08:16]

Дев’ять команд НГУ в напруженій боротьбі вибороли путівки в 1/16 фіналу Кубка захисників України і крокують до перемоги в цьому важливому турнірі, в тому числі і команда військової частини 3035 Східного ОТО "ФК Слов'янськ Ато". 

У зв’язку з карантинними заходами усі учасники пройшли тестування на відсутність COVID-19 та всі матчі проходять з дотримання всіх карантинних вимог та обмежень. Майже у всіх областях по Україні відбудуться матчі 1/16 фіналу першого Кубка Захисників України паралельно з матчами 7-го сезону чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО 2021. 

У цьому році в чемпіонаті виступають 98 команд учасників бойових дій, ветеранів російсько-української війни, а в Кубку Захисників України 64 команди. Вони гратимуть щотижня з 10 квітня по 2 жовтня та з 17 квітня по 24 серпня відповідно в сорока двох містах України, а це більше 1000 матчів за сезон великого футболу та спортивної реабілітації для більше 3000 захисників України. Федерація футболу учасників АТО проводить їх на високому рівні і ці заходи вважаються наймасштабнішими за кількістю проведених матчів за сезон і кількістю залучених учасників бойових дій в Україні. Вирішальні матчі відбудуться 23-24 серпня в місті Одесі на стадіоні «Чорноморець». У фіналі розіграють ще один важливий трофей сезону Кубок Захисників України до Дня Незалежності України 24 серпня. Організатором та засновником цього Кубка Захисників України, як і Чемпіонату України Ліги учасників АТО є Федерація Футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці-Разом!».

8 травня, в суботу, о 12:00  на  стадіоні КЗ «ДЮСШ м.Слов’янська» (стадіон "Локомотив") пройде двобій  ФК "Слов'янськ Ато" та ФК "Рятувальник" м.Маріуполь. Суперники-справжні воїни, б'ються до останнього, тому налаштовуватися на гру треба серйозно.


1427Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua