Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Олександр Павенко став Почесним консулом Латвійської республіки [26 квітня 2021  16:06]

26 квітня Олександр Павенко отримав екзекватуру, що підтверджує згоду української сторони призначити його почесним консулом Латвії в Слов’янську Донецької області. Вручив її директор Департаменту державного протоколу МЗС України Мирослав Кастран. 

Про це повідомляє Посольство Латвійської Республіки в Україні. 

В урочистій церемонії також взяли участь посол Латвії в Україні Юріс Пойканс, капелан Національної гвардії Володимир Стрельцов та син почесного консула Владимир Павенко. 

Зазначимо, що почесне консульство Латвії у Слов'янську стане першим іноземним почесним консульством у Донецькій області. Його відкриття заплановане на 30 квітня. Олександр Павенко буде шостим почесним консулом Латвії в Україні. Почесні консульства Латвії діють у Львові, Чернігові, Одесі, Запоріжжі та Чернівцях. 

“Почесне консульство на Донеччині стане пунктом координації реалізації спільних проектів – освітніх, медичних, гуманітарних тощо. Консульство дозволить також поглибити культурний обмін між нашими країнами та буде гарним доповненням до тих стосунків, які вже сформувалися”, - зазначив Юріс Пойканс.


1109Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua