Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Сесія дала старт ремонту аварійного мосту [12 квітня 2021  15:30]

Із семи питань порядку денного, винесених на позачергову, шосту сесію Слов’янської міської ради 8-го скликання, були розглянуті шість. 

Сесія відбулася у понеділок, 12 квітня. 

З огляду на нагальні потреби громади, найголовнішим можна назвати питання про делегування повноважень щодо визначення замовника виконання робіт по об’єктах Слов’янської міської територіальної громади. Депутати схвалили передачу функцій замовника області. Це дає старт початку робіт з реконструкції аварійного мосту через річку Казенний Торець та капітального ремонту доріг на вул. Олекси Тихого, Криворізькій, Сучасній. Тепер обласне управління може запускати тендерні процедури за цими об’єктами. 

Також у порядку денному значилися питання про затвердження детального плану території в мкр-ні Семенівка, про видачу дозволу на розробку проєкту землеустрою для Донецького обласного музею, про створення тимчасових контрольних комісій з перевірки діяльності міськводоканалу та відповідності займаній посаді завідувача травматологічного відділення міської клінічної лікарні. Усі ці питання депутати врешті-решт прийняли. 

Питання про безоплатну передачу з комунальної власності Слов’янської громади до Святогріська майна, що знаходиться на балансі міської клінічної лікарні, було відкладене. Депутати взяли додатковий час на вивчення нюансів законодавства. 

Останнє питання порядку денного — про недовіру міському голові — розглянуто не було. Очільник міста вніс його за пропозицією керівників фракцій більшості - Павла Придворова, Нелі Штепи, Олега Недава. Але на момент голосування у сесійній залі залишилося 16 депутатів. Представники більшості майже повністю були відсутні. Тому у сесії було оголошено перерву. Про її продовження буде повідомлено додатково.


745Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua