Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Чемпіонат Донецької області з комбат дзю-дзюцу та бойового самбо [26 лютого 2021  15:20]



20 лютого у спортивному залі КПНЗ «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» відбувся чемпіонат Донецької області з комбат Дзю-Дзюцу та бойового самбо, а також відкритий чемпіонат міста з комбат Дзю-Дзюцу та бойового самбо. 

У змаганнях взяли участь 176 спортсменів з 7 міст Донецької області. 

Слов’янські спортсмени вдало виступили на цих змаганнях, переможцями серед них стали:
Микита Гусенков (чемпіонат області з бойового самбо, ваг. кат. до 62 кг.), Сергій Дикань (чемпіонат області з комбат Дзю-Дзюцу, ваг. кат. до 50 кг.), Рустам Правдюк (чемпіонат області з комбат Дзю-Дзюцу, ваг. кат. до 65 кг.), Михайло Маковецький (чемпіонат області з комбат Дзю-Дзюцу, ваг. кат. до 45 кг.), Сергій Щербіна (чемпіонат області з бойового самбо, ваг. кат. до 42 кг.), Тимофій Сухов (чемпіонат області з бойового самбо, ваг. кат. до 74 кг.), Давид Цимбал (чемпіонат області з бойового самбо, ваг. кат. до 68 кг.), Руслан Варварецький (чемпіонат міста з комбат Дзю-Дзюцу, ваг. кат. до 30 кг.), Максим Пепелишко (чемпіонат міста з комбат Дзю-Дзюцу, ваг. кат. до 25 кг.), Федір Беліков (чемпіонат міста з комбат Дзю-Дзюцу, ваг. кат. +45 кг.). 

Переможці та призери чемпіонатів області нагороджені грамотами управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, а чемпіонатів міста - медалями та грамотами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради. 

Вітаємо переможців та призерів чемпіонатів, а також їх тренерів: Андрія Безуглого, Владислава Шульгу, Данила Мальованого, Дениса Кутелію, Андрія Воробйова, Ігоря Чечинова, Валерія Дейніченка та бажаємо нових перемог! 




598Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua