Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У ЦНАПі запрацювала електронна черга для оформлення біометричних паспортів [20 жовтня 2020  15:52]



У Слов’янському ЦНАПі з’явився ще один електронний інструмент, який спрощує надання адміністративних послуг на місцевому рівні. Оновлений сайт центру дозволяє не тільки отримати вичерпну інформацію про послуги, які надаються установою. Він передбачає попередній онлайн-запис на оформлення біометричних паспортів — як внутрішніх, у вигляді ID-картки, так і закордонних. Наразі можна записатися на тиждень уперед. 

Ті, в кого немає можливості попередньо зареєструватися через інтернет, можуть зробити це в приміщенні ЦНАПу через термінал електронної черги за допомогою адміністратора. Послуга буде доступна з 21 жовтня. 

Посилання для онлайн реєстрації 

“Ця послуга відноситься до найбільш затребуваних. Тому саме для неї зробили е-запис у першу чергу”, - пояснив міський голова Вадим Лях. 

Крім того, новий сервіс надає можливість перевірити стадію виконання послуги та скористатися персональним кабінетом для замовлення будь-якої послуги. Це прибирає необхідність з’являтися у ЦНАПі особисто, що є вкрай прийнятним під час карантинних обмежень. 

Додамо, що перелік послуг, доступних для онлайн-замовлення, буде розширюватися. 

Зазначимо також, що слов’янський ЦНАП обслуговує не тільки городян, але й мешканців населених пунктів Донецької та інших областей України.


808Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua