Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
11 жовтня в місті Одеса проходив професійний турнір з ММА «Zaruba fight night» [16 жовтня 2020  14:11]

Cпортсмени з міста Слов’янськ, вихованці професійного бійцівського клубу «Тріада» (керівник Андрій Безуглий) одержали 2 перемоги, взявши участь у цих змаганнях. 

Богданов Сергій у ваговій категорії до 66 кг. в результаті трьох наполегливих раундів, одержав перемогу над Цобенко Володимиром, майстром спорту з бойового самбо, греко-римської боротьби, джиу-джитсу.
Пучков Олексій у ваговій категорії до 66 кг. в результаті двох раундів, не залишивши шансів на перемогу супернику, одержав перемогу над Русінко Сергієм, майстром спорту міжнародного класу з джиу-джитсу, майстром спорту з самбо та бойового самбо. 

Шульга Владислав у ваговій категорії до 61 кг. зустрівся з Кохненко Владиславом, майстром спорту міжнародного класу з бойового самбо, джиу-джитсу, майстром спорту з самбо, однак в упорному протистоянні, у додатковому п’ятихвилинному раунді, поступився роздільним рішенням судей. 

Вітаємо слов’янських спортсменів, та їх тренера Андрія Безуглого з вдалим виступом, та бажаємо подальших успіхів на спортивних змаганнях!

ММА - скорочено від Mixed Martial Arts, також Змішані Бойові Мистецтва - це повноконтактний бій, що поєднує безлічі напрямків, технік і шкіл єдиноборств. Застосовується ударна техніка, боротьба, як в стійці (клінч), так і на підлозі (партер).


631Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua