Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Відкрито реєстрацію на першу всеукраїнську онлайн-конференцію «Реструктуризація боргів громадян та банкрутство підприємств по-новому 2020» [17 січня 2020  08:43]

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради інформує про проведення онлайн-конференціії «Реструктуризація боргів громадян та Банкрутство підприємств по-новому 2020», яку організовує Громадська рада при Міністерстві юстиції України з 3 по 7 лютого 2020 року. 

Проведення такого заходу обумовлено введенням в дію з 21 жовтня 2019 року нового Кодексу України з процедур банкрутства, де суттєво змінено порядок проведення процедур банкрутства українських підприємств та введено інститут банкрутства фізичних осіб. 

Основною метою загальнодержавного онлайн-марафону є роз’яснення представникам бізнесу (керівникам і засновникам підприємств), громадянам України щодо особливостей застосування нового законодавства з фінансової реструктуризації та банкрутства, яким суттєво змінено права, обов’язки та відповідальність боржників, розширені права кредиторів та арбітражних керуючих. 

Найважливішим є роз’яснення громадянам України основних норм законних можливостей реструктуризації власних боргів, в тому числі перед банками та макрофінансовими установами. 

Безкоштовно. Онлайн, зі свого робочого або домашнього комп’ютера, з будь якого міста світу. 

Участь в онлайн-конференції є безкоштовною. Інформацію щодо спікерів, змісту програми та реєстраційної форми для участі у заході можна знайти за посиланням.


825Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua