Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова підписав Меморандум з Всеукраїнським благодійним Фондом «Горєніє» [09 грудня 2019  15:12]



6 грудня відбулась зустріч міського голови Вадима Ляха з Президентом Всеукраїнського благодійного Фонду «Горєніє» Денисом Гречко.

У ході зустрічі сторони підписали Меморандум про спільну діяльність щодо розвитку територій, постраждалих від конфлікту в Україні. Це приєднало Слов'янськ до Коаліції з розвитку міст Сходу України, яка створена в минулому році та яка об'єднала 6 муніципалітетів та 14 громадських об'єднань.

Сторони співпрацюватимуть за наступними напрямками: залучення кращих практик у сфері місцевого самоврядування, впровадження відповідних реформ та евроінтеграційних процесів; відбудова та розвиток інфраструктури ; захист прав та соціальна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та інших постраждалих від конфлікту на Сході України; захист прав, соціальна інтеграція та реабілітація осіб, що приймали участь у проведенні антитерористичної операції; встановлення гендерної рівності та допомога жінкам, які постраждали від домашнього насильства; створення нових робочих місць, започаткування власного бізнесу як переміщеним особам так і місцевим мешканцям; ідентифікація наявних проблем у громаді; подоланням насідків конфлікту на прикладі інших держав, які мали військові конфлікти.

Сподіваємось на подальшу співпрацю з Фондом у питаннях відбудови та розвитку територіальних громад, які зазнали наслідків конфлікту на Сході України та захисту прав та підтримки процесів соціальної інтеграції внутрішньо переміщених осіб. 


832Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua