Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Торгова місія у Данії [13 листопада 2019  09:28]



Управління економічного та інвестиційного розвитку інформує про початок реєстрації на конкурсний відбір українських малих та середніх підприємств-експортерів сектору легкої промисловості для участі у Торгової місії до Данії, яка відбудеться з 02 по 05 березня 2020 року у містах Горсенс та Копенгаген.

Місія організована Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи ЄС ЕU4Вusiness за підтримки Офісу з просування експорту України та Асоціації «Укрлегпром».

Мета торгової місії: створення торгових можливостей для українських виробників для виходу та/або розширенню присутності компаній на ринку Данії через встановлення ділових контактів з потенційними партнерами шляхом проведення індивідуальних зустрічей у форматі Б2Б.

Місія орієнтована на виробників одягу, які працюють на давальницькій сировині та мають досвід пошиття дитячого одягу, верхнього одягу, одягу з трикотажу, спец. одягу та корпоративного одягу.

До бізнес-делегації шляхом конкурсного відбору буде обрано 12 компаній, які отримають індивідуально організовані бізнес-зустрічі з потенційними партнерами в двох містах,заплановані іноземним консультантом для кожної компанії окремо;промоцію послуг компанії і вивчення торгових можливостей та трендів таргетованого ринку.

Вищезазначені послуги фінансуються ЄС у рамках ініціативи ЄС ЕU4Вusiness та організовуються ЄБРР. Учасники самостійно покривають витрати на квитки,проживання,харчування,індивідуальні витрати.

Зареєструватись та дізнатися більше про умови участі у торговій місії до Данії можна за посиланням

Реєстрація триває до 20 листопада 2019 року включно.

Контактна особа: Юлія Котова (jkotova@fsr.org.ua, +38063-516-84-74) - організатор торгової місії, Проект «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків».


786Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua