Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Урочисто відкрито проект-переможець Бюджету участі м. Слов'янська "Сквер родинного відпочинку" [11 листопада 2019  13:25]

9 листопада на мікрорайоні "Хімік" відбулось урочисте відкриття чергового проекту-переможця Бюджету участі м. Слов'янська "Сквер родинного відпочинку".

В рамках проекту було оформлено вхід аркою та парканчиком, встановлено альтанку з лавками, арт-об'єкт "Бібліотека під відкритим небом", облаштовано клумбу та замощено доріжку у вигляді підкови.

На реалізацію проекту, авторкою якого є Олена Семенець, з міського бюджету витрачено 150 000 грн. Ідею втілення проекту було підтримано під час загальноміського голосування 737 голосами мешканців громади.

Під час урочистостей присутніх привітали голова Координаційної ради Бюджету участі Ольга Алтуніна, начальник відділу з питань внутрішньої політики Дмитро Кравченко, авторка проекту-переможця Олена Семенець.

Організаторами свята було підготовлено розважальну програму та цікаві конкурси для малечі. Переможців чекали символічні нагороди, а всіх присутніх - чай та смаколики.


821Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua