Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Увага! Слов’янська міська рада нагадує! [12 серпня 2019  10:32]

Несанкціонована висадка на території міста Слов’янська мешканцями міста дерев та інших багаторічних насаджень в охоронній зоні електричних мереж у приватному секторі, приводить до замикань та неможливості своєчасного проведення ремонтних робіт електромереж.

Відповідно до ст. 112 Земельного Кодексу України, ст. 35 Закону України «Про охорону земель» власники земельних ділянок та землеутримувачі зобов’язані захищати землі від захаращення чагарниками та малоліссям.

Відповідно до пункту 8 Правил охорони електричних мереж, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 04.03.1997 № 209 (зі змінами), в охоронних зонах повітряних і кабельних ліній забороняється саджати дерева та інші багаторічні насадження.

У разі самочинної посадки мешканцями приватного сектору дерев в охоронній зоні електричних мереж, всі роботи по приведенню до належного стану зелених насаджень для відновлення електропостачання, а також для створення належних умов їх експлуатації, виконуються за рахунок приватних осіб.

Слов’янська міська рада попереджає, що при знеструмлені споживачів території міста Слов’янська через вростання гілок дерев, кущів та інших зелених насаджень, електрична енергія на пошкоджені ділянки Слов’янською РЕМ ПОДАВАТИСЯ НЕ БУДЕ до приведення в норму власниками насаджень охоронної зони електричних мереж.


830Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua