Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Відбулося засідання робочої групи з безпеки Форуму місцевого розвитку міста Слов'янська. [28 січня 2019  13:15]

24 січня 2019 року відбулося засідання робочої групи з безпеки Форуму місцевого розвитку міста Слов'янська.

В заході взяли участь міський голова Вадим Лях, заступник міського голови Юрій Підлісний, представники Програми Розвитку ООН в Україні, Харківського інституту соціальних досліджень, Слов'янського ВП ГУНП в Донецькій області, Слов'янського районного управління ГУ ДСНС України в Донецькій області, Управління патрульної поліції у містах Краматорську та Слов'янську, депутати міської ради, громадськість.

Міський голова Вадим Лях привітав присутніх, подякував за активність та бажання змінити своє місто на краще, поділився своїм бачення щодо вирішення деяких проблемних питань в місті, а також можливих напрямків співпраці з ПРООН.

Заступником начальника Слов'янського ВП ГУНП в Донецькій області Ігорем Єремеєвим спільно з ведучим експертом Харківського інституту соціальних досліджень Андрієм Черноусовим було презентовано звіт керівництва поліції з забезпечення безпеки в м.Слов'янську та Слов'янському районі за 2018 рік в рамках Пілотного проекту, який підтримується ПРООН. Члени робочої групи та запрошені обговорили представлений звіт, виказали пропозиції щодо його вдосконалення та наближення до очікувань пересічних громадян.

Також разом з спеціалістом із соціальної згуртованості ПРООН в Україні Євгеном Кузнецовим та спеціалістом із соціальної мобілізації ПРООН Михайлом Кареліним учасники заходу обговорили наступні плани щодо партнерства Слов'янської громади з Програмою Розвитку ООН, спрямовані на взаємодію поліції і населення, поліпшення безпеки та соціальної згуртованості.


990Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua