Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Легковажне ставлення до вогню та елементарних правил безпеки є першопричинами сумних наслідків! [14 грудня 2018  14:07]

6 державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС України у Донецькій області вкрай стурбований станом безпеки дітей. 

З початку 2018 року, на пожежах у Донецькій області загинуло 2 дитини, травмовано внаслідок пожеж 19 дітей, врятовано на пожежах силами пожежно-рятувальних підрозділів 8 дітей. Також в сел. Черкаське Слов’янського району Донецької області 08.09.2018 року на пожежі в квартирі постраждали: дівчинка 2016 та хлопчик 2018 років народження. Причина пожежі-дитячі пустощі з вогнем. Дівчинка гралася запальничкою в залі на стільці, із-за чого і виникла пожежа. Завдяки уважним сусідам діти лишилися живими.

ШАНОВНІ БАТЬКИ! 

Нещастя стає саме тоді, коли діти залишаються на самоті, без нагляду дорослих, тоді небезпека чекає їх на кожному кроці: вдома - коли працюють електропобутові прилади, або до них є вільний доступ, та єдоступ до сірників та запальничок. Діти стають заручниками обставин, а їх легковажне ставлення до вогню та елементарних правил безпеки є першопричинами сумних та трагічних наслідків. 

Шановні батьки, 6 державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС України у Донецькій області звертається до Вас із проханням: не залишайте дітей без нагляду дорослих, дбайте про власну безпеку та безпеку своїх дітей!Навчайте своїх дітей навичкам культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газо - та електроприладами різного виду. 

Пам'ятайте: безпека наших дітей залежить тільки від нас самих! 

Сподіваємося, що тільки у співпраці ми зможемо спільними зусиллями вирішити основну проблему людства - збереження найціннішого скарбу - життя! А життя дітей – безцінне!


919Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua