Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську затримано групу "чорних лісорубів", які масово знищували Собольовський ліс [01 листопада 2018  15:47]

Жителі селища Собольовка звернулися до міського голови Вадима Ляха під час виїзного прийому з проханням звернути увагу на незаконну порубку дерев неподалеку від їх житла. Очільник міста негайно відреагував на скаргу та вже наступного ранку на вказаний район виїхали співробітники відділу екології, які повідомили про незаконну рубку Слов'янському відділу поліції.

Зловмисники були затримані на виїзді з лісопосадки. Як виявилося пізніше, лісоруби спилювали зелені здорові дерева, по більшості дуби, та вивозили вантажівками без існуючого на то дозволу.

Як повідомляє Слов'янський відділ Національної поліції, незаконною порубкою займалися четверо місцевих мешканців, яких буде притягнуто до кримінальної відповідальності - їм загрожує до 3 років позбавлення волі. 

Чоловіки виявились мешканцями міста та району віком від 26 та 44 років, які приїхали на трьох автомобілях, в числі яких був вантажний "КРАЗ" та "Газель". На місці злочину було виявлено приладдя для пил, залишки пального та особисті речі.
 
Нагадуємо, що видалення зелених насаджень без відповідного дозволу міської або селищних рад, враховуючи територію на якій землі відбувається даний факт та масштабність вирубки, тягне за собою кримінальну відповідальність.

Крім того, Державною екологічною інспекцією у Донецькій області розраховується шкода за порушення норм природоохоронного законодавства України.

Якщо Ви стали свідками незаконної порубки дерев, Ви маєте право звернутися за наступними телефонами: відділу поліції, 102 (цілодобово); «гарячої лінії» Державної екологічної інспекції в Донецькій області, 095-520-16-37 (цілодобово); відділу екології та природних ресурсів Слов’янської міської ради, 3-40-16 (в робочі дні з 8:00 до 17:00).


1117Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua