Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова привітав пенсіонерів з Міжнародним днем людей похилого віку [04 жовтня 2018  09:58]



3 жовтня міський голова Вадим Лях разом зі своїм заступником Юрієм Підлісним відвідав КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування Слов'янської міської ради", який надає послуги похилим, одиноким громадянам, які перебувають у складній життєвій ситуації. Очільник міста зустрівся з підопічними терцентру та привітав їх з Міжнародним днем людей похилого віку.

Вадим Лях розповів присутнім, що наразі відбувається у місті у сфері житлово-комунального господарства та соціального обслуговування пенсіонерів. Поділився міський голова також і планами на майбутнє, такими як відкриття Центру надання адміністративних послуг, створення комфортного Прозорого офісу, що полегшать процедуру оформлення соціальних пільг для малозабезпечених верств населення. Аудиторія радісно сприйняла новини та висловила свої побажання. Також пенсіонери задавали міському голові багато питань, що хвилюють їх щоденно. На всі питання він дав розгорнуті відповіді та пояснення.

На свято міський голова прийшов не з пустими руками: всі підопічні терцентру отримали від громадської організації «Слов`янськ-улюблене місто» солодкі презенти.

Бесіда відбулась в дружній обстановці, а пенсіонери були раді зустрітися з очільником міста особисто. 



939Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua