Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Нарада з утримання і експлуатації транспортних засобів на підприємствах [07 вересня 2018  10:46]

З метою попередження нещасних випадків під час ДТП та безпечного утримання і експлуатації транспортних засобів на підприємствах міста 31 серпня у Слов'янській міській раді під головуванням заступника міського голови Андрія Секлецова відбулась нарада. 

На нараду, в якій взяли участь представники ГУ Держпраці у Донецькій області, Управління Укртрансбезпеки в Донецькій області, батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов'янськ, міської ради, депутати міської ради, були запрошені представники комунальних підприємств та перевізників, які обслуговують міські маршрути громадського транспорту.
Представники відділу нагляду на транспорті та зв’язку управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Донецькій області в своїй доповіді навели статистичні дані відділу про нещасні випадки, пов’язані з виробництвом, розповіли про випуск та технічний стан транспортних засобів, комплектацію ТЗ, допуск водіїв до виконання своїх обов’язків (стажування, інструктажі, навчання з питань охорони праці, медичний огляд водіїв транспортних засобів), особливу увагу звернули на стан газобалонного обладнання. 

В ході наради були обговорені пропозиції щодо зменшення кількості ДТП, роботи світлофорних об'єктів у місті, заходи по проведенню перевізниками додаткових занять з безпеки дорожнього руху з водіями та інші. Звернуто увагу на необхідність проведення системної роботи з аналізу дорожньо-транспортних пригод, місць концентрації ДТП, вивчення причин та умов виникнення ДТП. 

Також для контролю за дотриманням перевізниками вимог діючого законодавства комісією з контролю за виконанням перевізниками умов договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Слов'янську 30.08.2018 проведена відповідна перевірка.


854Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua