Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Відбулось урочисте відкриття одного з корпусів санаторію “Донбас” [28 серпня 2018  09:12]

27 серпня відбулось урочисте відкриття одного з корпусів ( 3 відділення) санаторію “Донбас”, в якому раніше проживали військові. З 2014 року санаторій “Донбас” не міг повноцінно функціонувати та приймати людей на лікування. Варто зазначити, що це один один з найстаріших санаторіїв Слов'янського курорту, який складається з 6 корпусів.

Завдяки спільним зусиллям міського голови Вадима Ляха та Народного депутата України Олега Недави, які опікуюються долею Словкурорту, військовослужбовцям підібрали інше місце проживання. Вони переїхали, а в корпусах санаторію “Донбас”  керівництвом Слов`янського курорту було зроблено ремонт.

Заступник генерального директора слов'янського курорту Оксана Демченко висловила вдячність міському голові Вадиму Ляху за постійну допомогу, підтримку та небайдужість до проблем Слов'янського курорту.

Очільник міста подякував Народному депутату України Олегу Недаві та висловив сподівання, що лише спільними зусиллями вони зможуть відновити слов'янський курорт.

Почесних гостей запросили оглянути відремонтований корпус та кімнати, які підготовлені для відпочиваючих.

Для створення комфортних умов проживання та лікування відпочиваючих міський голова Вадим Лях та громадська організація “Слов'янськ — улюблене місто” подарували санаторію “Донбас” 2 водонагрівача.


1043Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua