Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську пройшли урочисті збори з нагоди відзначення 27-ї річниці незалежності України [24 серпня 2018  13:37]

24 серпня в адмінбудівлі Слов'янської міської ради пройшли урочисті збори з нагоди відзначення 27-ї річниці незалежності України за участю керівництва міста, працівників місцевого самоврядування, представників правоохоронних органів та Збройних Сил України, громадськості, активістів та просто небайдужих людей. 

Урочистості розпочались з хвилини мовчання за загиблими воїнами, які загинули 23 серпня напередодні Дня Незалежності України. 

Заступник міського голови Юрій Підлісний привітав всіх присутніх на заході з урочистим святом та нагородив 20 представників громадськості Почесними грамотами Слов'янської міської ради за активну громадянську позицію, значний особистий внесок у справу боротьби за незалежність України, національного відродження Донеччини та з нагоди 27-ї річниці проголошення незалежності України. 

Також всіх присутніх привітав гість з Волині, волонтер, мандрівник, шевшенкознавець, ініціатор Пішої ходи “Тарасів дороговказ” Руслан Теліпський. 

Поліна Цибіна, Маша Вишемірська та солістка зразкового Театру пісні “Фейерверк” Анастасія Лоскутова подарували всім присутнім патріотичні та зворушливі пісні. 

Після урочистостей відбулося покладання квітів до пам'ятного знаку загиблим захисникам України ( траса Київ — Довжанський) за участю голови обласної державної адміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації Олександра Куця, міського голови Вадима Ляха, заступника міського голови Юрія Підлісного, керівників правоохоронних органів СБУ та Національної поліції України. Також поклали квіти до пам'ятного знаку та вшанували хвилиною мовчання загиблого героя України капітана СБУ Геннадія Біліченко. 

Наприкінці відбулось покладання квітів на кладовищі загиблим військовим Роману Напрягло та Андрію Ременюку


908Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua