Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Ветерани вшанували пам’ять загиблих Героїв у Святогірську  [10 травня 2018  14:15]

9 травня міський головою Вадим Лях, секретар міської ради Жан Кім, депутати міської ради Олександр Самсонов, Віктор Кісіль, Павло Придворов, Олег Костін, Андрій Харченко, голова Слов'янської міської організації ветеранів Леонід Васильчук та ветерани після мітингу-реквієм у Слов'янську вирушили до Святогірська.

Усі учасники заходу ще раз згадали загиблих воїнів Другої світової війни, вшанували їх пам'ять хвилиною мочання та поклали квіти до Меморіалу Слави.

Після цього ветерани та депутат міської ради Олександр Самсонов спустили вінок по річці Сіверський Донець в пам'ять про загиблих у боях за наш рідний край. Для ветеранів була організована прогулянка на річному катері.

Після всіх заходів ветеранів пригощали святковим обідом, а розважали їх своїми піснями ансамбль «Веснянка» Донбаського державного педагогічного університету.

Голова Слов'янської міської організації ветеранів Леонід Васильчук подякував міському голові Вадиму Ляху за влаштоване свято та підкреслив, що очільник міста з великою повагою та турботою ставиться до ветеранів та людей похилого віку та ніколи не залишається байдужим до їх проблем.


983Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua