Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях на сесії міської ради відзвітував за 2017 рік [26 січня 2018  11:55]



26 січня відбулась 39 сесія Слов'янської міської ради 7 скликання. Першим пунктом порядку денного був звіт міського голови про роботу виконавчих органів міської ради за період з січня 2017 року по січень 2018 року (перегялнути). 

Міський голова Вадим Лях зупинився на основних моментах і зазначив такі головні ознаки соціально-економічного та культурного розвитку міста за наступними напрямками: інвестиційна діяльність, фінанси, комунальна власність, житлово-комунальне господарство, житловий фонд, міський транспорт, соціальний захист населення, надання адміністративних послуг населенню, молодь та спорт, охорона здоров'я, освіта, культура та екологія. 

Очільник міста зазначив, що головною метою діяльності є підвищення якості життя слов'янців. 2017 рік був для міста багатим на різні події, конкретні результати і успіхи. Були і невдачі, хоча в цілому місто демонструвало стабільний і постійний розвиток. 

Підводячи підсумки міський голова підкреслив, що минулий рік показав основні напрямки командної роботи виконавчих органів міської ради та депутатського корпусу. Можна з упевненістю сказати, що тільки завдяки спільним зусиллям виконавча влада і депутатський корпус змогли вирішити поставлені завдання, набути досвіду позитивних змін. Попереду 2018 рік і нові перспективи та цілі, яких ми зможемо досягти, працюючи єдиною командою. 


1058Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua