Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відбулось відкриття головної новорічної ялинки міста [20 грудня 2017  16:31]

19 грудня у Слов'янську на Соборній площі відбувся святковий концерт з нагоди відкриття головної новорічної ялинки міста. 

Урочистості розпочались з виконання творчими колективами міста пісенних та танцювальних номерів. 

Помічник Народного депутата України Олега Недави Вікторія Набокова озвучила підсумки конкурсу новорічної іграшки, зробленої своїми руками «Прикрасимо міську ялинку разом», який проходив в громадській приймальні Олега Недави. Від Народного депутата були визначені три номінації: “Найоригінальніша новорічна іграшка”, “Найяскравіша та найчарівніша новорічна іграшка” та “Найнезвичайніша новорічна іграшка”. Також були номінації “Приз від Валенсії” та “Приз від регіонального представництва компанії Amway Еко-іграшка”. В цих номінаціяз були представлені роботи “Літак від Діда Мороза”, “Сніговик вітає”, “Різдвяне диво”, “Символ року” та “Новорічний калейдоскоп”. Переможцями стали Захар Матков 11 років, сестри Марина та Анастасія Приходько 11 та 13 років, Олеся Грищенко 35 років, Анастасія Дорохова 30 років та Іван Козлов 9 років. 

Міський голова Вадим Лях привітав всіх зібравшихся на площі з Днем Святого Миколая, та з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим. І звичайно запалив головну новорічну ялинку міста. Під радісні оплески дітей лісова красуня засяяла яскравими кольорами. Свято продовжилось на головній площі міста.


997Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua