Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях та Вікторія Садикова влаштували свято дітям з соціально-незахищених родин [19 грудня 2017  17:18]

19 грудня міський голова Вадим Лях та Вікторія Садикова влаштували свято дітям з соціально-незахищених родин у ресторані “Палермо”. Для них був організований святковий обід зі смаколиками, які вони люблять. 

Міський голова Вадим Лях привітав маленьких слов'янців з Днем Святого Миколая, з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим. Він висловив велику подяку керівнику ресторану “Палермо” Вікторії Садиковій та всім підприємцям, які допомогли в організації та проведенні свята для дітей з соціально-незахищених родин. Також дітей привітали Вікторія Садикова та директор школи-інтернату № 1 Микола Якименко. 

Після привітань для дітей була організована розважальна програма. Дітей розважали колектив комунального закладу “Центр культури та довкілля”, зокрема директор Олександр Кашлаков зі своїми креативними колегами. Всі разом діти співали, танцювали та приймали участь у різноманітних конкурсах. Можна без перебільшень сказати, що в очах дітей була радість, тому що влаштоване свято їм сподобалось. 


1015Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua