Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відбувся урочистий мітинг та покладанння квітів до пам'ятника “Чорнобильської Слави” [14 грудня 2017  16:37]

14 грудня біля пам'ятника “Чрнобильськоїї Слави” відбувся урочистий мітинг з нагоди вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. 

Міський голова Вадим Лях на урочистому мітингу звернувся до всіх ліквідаторів та вдів з вдячністю та побажанням здоров'я та довгих років життя. 

Також на заході виступили заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Ігор Стокоз, заступник військового комісару Слов'янського ОМВК майору Збройних Сил України Василь Хребтов, викладач з військової підготовки Слов'янського професійного машинобудівного ліцею Віталій Бойко, депутат Слов'янської міської ради Віктор Вінніченко, вдова ліквідатора Людмила Ковальова та голова Слов'янської міської в Донецькій області організації інвалідів Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чоробиль України” Сергій Храптович. 

Після урочистих привітань, промов та побажань всі присутні вшанували загиблих ліквідаторів хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятника “Чорнобильської Слави”. 


939Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua