Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Змагання «Веселі старти» серед учнів загальноосвітніх шкіл міста  [01 листопада 2017  15:01]



26-27 жовтня відбулися змагання «Веселі старти» серед учнів загальноосвітніх шкіл міста 2007 року народження. Це традиційний захід, який щорічно проходить в чотири етапи в рамках Всеукраїнських змагань «Веселі старти». 

В перший день змагань 18 команд загальноосвітніх шкіл міста змагались між собою на базі чотирьох зон (ЗОШ №№ 5, 8, 17 та 18). Склад команди був 8 основних учасників (4 хлопці, 4 дівчини) та 2 запасних. Програма змагань складалась з 4 комплексних естафет: «Швидкість з м’ячем», «Ловкий м’яч», «Флорбол» та «Стрітбол». Переможцями півфінального туру стали команди ЗОШ № 5, 8, 18 та ЗОШ-інтернат № 1. 

27 жовтня в стінах Слов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18 відбувся фінал міських змагань «Веселі старти» серед учнів 2007 року народження. За результатами 4-х естафет були визначені команди-призери та переможці змагань, ними стали:
1 місце посіла команда ЗОШ № 18
2 місце виборола команда ЗОШ-інтернат №1
3 місце в заліку команди ЗОШ № 8 

Вітаємо всіх учасників змагань і бажаємо в подальшому нових звершень та перемог, а команда ЗОШ № 18 продовжить боротьбу в зональних обласних змаганнях, які відбудуться в листопаді 2017 року. 


838Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua