Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Апаратна нарада: привітання, нагородження, нові призначення  [31 жовтня 2017  14:56]



31 жовтня у великій залі міської ради відбулася апаратна нарада.

Міський голова Вадим Лях привітав Сергія Храптовіча, голову Слов'янської міської організації інвалідів Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз чорнобильців України», з 60-ти річним ювілеєм та вручив Почесну грамоту Слов’янської міської ради.

Також начальник відділу у справах дітей, молоді, фізичної культури і спорту Олександр Міщенко повідомив присутнім, що з 21 по 22 жовтня у бельгійському місті Малле проходив чемпіонат світу зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, де за нагороди змагались представники 22 країн.

Слов’янськ та Донеччину, у складі Національної паралімпійської збірної команди зі спортивних танців на візках, представляли майстри спорту України міжнародного класу Сніжана та Володимир Керничні.

За результатами виступу слов’янці завоювали 1 золоту та 2 бронзові нагороди. У загальнокомандному заліку збірна команда України зі спортивних танців на візках завоювавши 17 нагород, серед яких - 9 золотих, 4 срібних та 4 бронзові медалі посіла І місце у світі!

За успішний виступ на чемпіонаті світу зі спортивних танців на візках, популяризацію іміджу Слов’янська на світовій спортивній арені Вадим Лях вручив Подяки міської ради спортсменам Сніжані та Олексію Керничним та їх тренеру Альоні Харченко.

Також міський голова представив начальника інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Світлану Кубиткіну, призначену розпорядженням міського голови № 222 від 20.10.2017 року. 


1068Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua